Heia Golfhelter!

Håper alle har hatt en flott påske!

Nå er det ikke lenge før det er sommer og sesong start for oss, og jeg håper det klør like mye i fingrene deres som i mine 🙂

Vi ønsker velkommen til klubbens nye styreleder Lise Berg Larsen og nye styremedlem Evelina Harila.

Så har vi en kjempe stor nyhet:

LKAB er vår nye hovedpartner og vil bli frontet på hull 18! De har vært samarbeidspartner i mange år og vi er veldig stolt at en av de eldste bedriftene i Narvik er med oss på veien videre!

Så har vi også fått Haneseth VVS med på laget, og som blir profilert på driving rangen!

På påskeaften ble det arrangert pubkveld med påskequiz, og med hele 15 lag som deltok, og ikke minst med masse god stemning ble dette en kjempe artig kveld.

Wallentinsen Jr  med hjelp fra Herr Wallentinsen har stått på som bare det i høst og vinter med å sage ned små busker og kratt rundt på banen. En del er frest opp, men det er en del igjen som trenges å freses opp. Så vi skal prøve å få i gang litt dugnad i løpet av de neste ukene. Så bare følg med på mail, facebook og hjemmesiden, all info vil komme der.

Det har også vært snakk om å prøve å få til en dugnadshelg. Og her kan vi gjøre mye gøy, med feks at vi har billig overnatting (typ 200kr per natt, for å betale for vasking) og en spleis på mat. Så kan vi ha en liten sosial sammenkomst på kvelden med go stæmning og noe godt i glasset og kanskje litt musikk? Jeg tenker at dette er noe vi kan få til i begynnelsen av mai? Kommenter gjerne på facebook om hva dere tenker om det 🙂

Turneringskomiteen jobber med turneringene, og det vil komme info ut så snart det er klart 🙂

 

Med vennlig golfhilsen
Daglig leder