Hei Alle sammen.

Vi prøver oss med en  texas scramble turnering på Lørdagen.

Det trekkes lag på terrassen kl 09:30.

Vi må minst ha 20 påmeldte før vi gjennomfører.

Så her må dere ikke sitte på gjerdet å vente, da kan en ny avlysning være aktuell.

 

Her er alle muligheter for «ferske golfere» å være med.

under ligger en liten forklaring på Texas Scramble.

 

Texas Scramble er en spilleform i golf som er litt annerledes enn vanlig scramble.

Texas Scramble spilles med to-tre eller fire spillere, og som i vanlig scramble slår alle hver sin ball på hvert slag, og så velger man hvilken av de  slagene som ligger best, og alle spillerne fortsetter fra dette punktet.

Det spesielle med Texas Scramble er at i løpet av runden må minst ett gitt antall utslag fra hver av spillerne på laget ha vært brukt. I vanlig scramble kan man nemlig ende opp med at utslagene til én av spillerne brukes gjennom hele runden. Texas Scramble fjerner denne muligheten, og sørger i stedet for at alle spillerne blir en viktig del av spillet.