Hei Golfere,

 

Denne uken har vi nok en gang fått mye nedbør, og banen er derfor våt. Vi dresset greenene ganske hardt for 10 dager siden, og vi har ventet på at sanden skal jobbe seg ned i greenene. Sanden har jobbet seg godt ned til nå og vi er nå klare for å ta frem nyslipte klippeaggregater resten av uken frem mot klubbmesterskapet. Vi har som sagt tidligere klippet på 5 mm den siste måneden. Vi tar nå høyden ned til 4,5 mm og vi håper dere vil merke fartsforskjellen frem mot klubbmesterkapet til helgen. Resten av banen vil klippes og gjøres fin gjennom uken, og vi krysser fingrene for at det er tørt nok gjennom uken slik at vi kan klippe på en ordentlig måte også gjennom helga.

Vi i greenkeeperteamet ønsker alle lykke til og håper banen skaper god stemning og en god utfordring under klubbmesterskapet 2017!