Til helgen er det klart for årets høydepunkt: klubbmesterskap 2017!

Vi spiller en runde lørdag 26. August og en runde søndag 27. August. Det spilles slagspill i klassene junior gutt, herre, senior herre, junior jente, dame og senior dame. Herre- og dameklassene er samleklasser som kårer en helhetlig klubbmester for begge kjønn. I tillegg vil det arrangeres en egen poengturnering for de med høyt hcp slik at de slipper å spille slagspill for de som ikke ønsker det. Det blir masse god mat på kroa etter rundene, og mye godt å knaske på ved sætra under spill.

Turneringen sponses av Jenssen & Bolle Eiendomsmegling AS, og vår generalsponsor stiller opp på premiesiden slik at vi har noe ekstra å spille om foruten «edelt» metall. Om det tilfaller deltakere fra bedriften noe av premiebordet vil redaksjonen stille seg svært tvilende til, men store overraskelser har kommet før i golfens mystiske verden.

Vi gleder oss til å ta imot mange glade golfere til helgen. Banen er nå på sitt beste for året og det er mange år siden vi har hatt så gode forhold som dette året. Påmelding åpen i golfbox. Link til påmelding kan du også finne på hjemmesiden under turneringer: http://www.narvikgolf.no/turneringer/
Velkommen til klubbmesterskap!