Helgas golfturnering i Skjomen Golfpark bød på mange taktiske utfordringer for de 56 deltakerne som stilte til start. Høy temperatur og lange slag satte stemningen i golfparken denne helgen da det var klart for en yndling blant Narvik-golferne; Narvik Bensin Parturnering!

Narvik Bensin stilte trofast opp med sponsorstøtte til sin turnering hos narvik Golfklubb denne helgen. Deltakerne konkurrerte i 2-mannslag hvor det ble spilt fourball med 90% hcp. For de av leserne som ikke er fullt så garvet på golfterminologi vil altså dette si at hver spiller i hvert lag spiller sin egen ball på hvert hull og at laget velger ut den spilleren i laget som fikk flest poeng ut i fra 90% av sitt spillenivå.

Terje Hansen og Freid Luneborg stakk av med en klar seier på sine samlede 45 poeng i laget. De dominerte dermed et relativt jevnt felt lenger ned, der det allerede på andreplass ble avgjort på spillernivå(hcp). Finn W Olsen og John T Stiberg tok andreplassen foran Monika Kirkerud og Henric Dahlström ved at førstnevnte lag var på et samlet vanskeligere spillernivå(hcp). Og denne regelen kom til nytte videre nedover resultatlisten da hele 7! lag hadde akkurat 42 poeng etter endt spill.

 

I tillegg til den ordinære konkurransen som gikk over 18 hull lørdag, ble det også arrangert minikonkurranser på hull 14 og hull 17. Når spillerne ankom hull 14 var det om å notere closest to pin med vedlagt måleutstyr for å vinne stilige premier. Her var det Finn W Olsen som trakk det «korteste» strået med bare 1,36 m igjen til hullet på første slag! På hull 17 var det klart for longest drive konkurranse, som jo er egen TV-sendt konkurransegren internasjonalt. Her er det en dameklasse og en herreklasse, og vinnerne har lagt alle kluter til for å slå lengst mulig på sitt utslag. Lengst blant herrene var Frank Thomassen fra Ålesund, mens Benedicte S Larsen var lengst blant damene. Begge ble bønn hørlig premiert etter endt spill.

 

Gro og Roger Harila fra Narvik Bensin delte ut premier, og gjorde stor stas på vinnerne av turneringen under premieutdelingen. Og vinnerlaget ble møtt med stor applaudering fra resten av feltet. Vinnerbildet ble tradisjon tro tatt av topp tre.

 

Resultatliste:
1 plass: Terje Hansen og Freid Lundberg med 45 poeng

2 plass: Finn Werner Olsen og john Tarek stiberg med 42 poeng.

3 plass: Henric Dahlstrøm og Monika Kirkerud også med 42 poeng men høyere handicap.

 

Vinnere av closest to pin på hull 14 ble Finn Werner Olsen.

Longest drive dame på hull 17 ble Benedicte Solli Larsen.

Longest drive herrer på hull 17 ble Frank Thomassen fra Ålesund.

Narvik Bensin Parturnering 2017 fv Finn W Olsen, Terje Hansen, Freid Luneborg, Monika Kirkerud, Henric Dahlström