Hei Medlemmer,

Over de siste par ukene har vi nå begynt å se litt progresjon på greenene, men det går enda litt tregt. Banemannskapet jobber så godt vi kan med å kontinuerlig forbedre forholdene. Sist uke luftet vi halvparten av greenene, og dette arbeidet vil bli fullført denne uken. Vi har også skjært greenene og klipper de nå på 6,0 mm.

Denne uken vil vi som sagt lufte ferdig greenene, og deretter gi en ny runde med gjødsel som forberedelse til neste ukes runde med såing og dressing. Som sagt går det litt tid før man ser resultater, men det vi sådde for 3 uker siden gror nå godt i områder med vinterskader. Vi planlegger å så så mange ganger det måtte trenges for å få full gressdekning på greenene.

Kos dere på banen!

 

Hei Members,

 

We’re starting to see a little progress on the greens in the last couple of weeks, but still it is going a little slow. We’re working hard to improve conditions, last week we have solid tined half of the course (greens), and will complete that task this week. We verti-cut the greens also, and our cutting height is now 6mm. This week after completing solid tinning, we will granular feed the greens in preparation for the next round of sowing and sanding the greens next week. As said, progress is slow, but we can see changes and the seed from 3 weeks ago is growing in some of the bare arees we found after the winter. We plan to sow as many times as we can/it takes, to get full coverage on the greens.

 

Happy golfing!