Narvik Golfklubb bidrar i kampen mot brystkreft

Også i år har det blitt slått mange slag hos Narvik Golfklubb til støtte for brystkreftsaken. Årets Pink Cup har trukket enda flere spillere enn fjoråret og blant de 54 startende var det et overveldende antall ikledd flamingofarger i symbols støtte til innsamlingens formål. Det rosa startfeltet var fordelt på 18 lag med 3 personer i hvert. Det ble spilt en uformell konkurranseform kjent som «Texas scramble», hvor samarbeid er den viktigste faktoren for suksess. De tre lagene som klarte seg best i veldedighetsturneringen var følgende:

1 Plass: Rita Kvandal, Ronny Bergvik, Eivind Sørheim

2 Plass: Else Grønvold, John Stiberg, Raymond Jacobsen

3 Plass: Benedicte Larsen, Bodil Simonsen, Tommy Kristensen

 

Det sportslige kommer naturligvis litt i bakgrunnen når formålet er å samle inn penger til en viktig samfunnssak, og fjorårets suksess måtte selvfølgelig overgås. Det ble i tillegg til turneringen arrangert andre konkurranser for å gi folk muligheten til å gi mer til saken. En «closest-to-pin» konkurranse på hull 18 lykkes med å generere ekstrabidrag også etter endt turneringsspill. Til stor begeistring blant de påmeldte golferne.

Den endelige summen til kreftsaken ble på 15 039 kr!  Kreftsaken er en av de viktigste samfunnssakene i Norge, og vi er stolte av å støtte opp om denne delen av kreftkampen. Vi håper turneringen fortsetter å vokse i omfang og popularitet også i årene fremover.

Pink cup 16

pink1b