Slaget om Hålogaland

Vi møtte på terrassen  utenfor klubbhuset på fredag ettermiddag der det ble servert en liten forfriskning og vi foretok trekning av første runde hvor vi spilte scramble med tremannslag. Etter scramblerunden stilte kjøkkenet med nykokt kjøttsuppe som viste seg å bli godt mottatt av deltagerne.

Dag 2 lørdag startet vi kl 1100 med  greensome for tomannslag og dag 3 søndag ble avviklet med single stbf. med fullt hcp. Etter rundene lørdag og søndag var det grilling utenfor klubbhuset.

Tor Stiberg var turneringsleder og skjøttet sekretariatet med sin rutine i gamet på en glimrende måte. Vi har mye å lære av han.

1. 2. og 3. plass  i de forskjellige spilleformene blir premiert. Så  kåret vi også  en Hålogalandsdronning og Konge, sammenlagtvinnerne. Disse kåres etter et system hvor det er plassiffrerne som avgjør hvor mange poeng de skal ha. Vinnerne av Scramble får 25 poeng, andreplass 24 poeng o.s.v.  Samme med foursome vinnerne 25 poeng, andreplass 24 poeng o.s.v. Vinneren av stbf. får hele 50 poeng og 2. plass 49 poeng o.s.v.

I årets turnering ble Bodil Simonsen med hele 88 poeng kåret til dronning og Remo Johannesen med 86 poeng kåret til konge. Seniorutvalget som sto for arrangementet vil takke alle som bidro for at vi kom vellykket i mål denne gangen også. Vi håper vi får til en like vellykket turnering til neste år.

Velkommen tilbake!

For Seniorutvalget:
Roar Sand

Remo og Bodil