Remi i ruta

Bare en 1 uke siden vi fikk Hole in one i Skjomen klarte kanskje vår medlem Remi Fredriksen forøvrig 1 års golfer det kunststykke å knuse ei rute på klubbhuset med golfballen For de som ikke vet det ligger klubbhuset ca 100m fra greenen på hull 18.

Daglig Leder Stig Johnsen satt på kontoret på kvelden og ante ingen fare, ett kjempesmell trodde nesten det var innbrudd, det viste seg å være Herr Fredriksen som hadde feilberegnett LITT avstand. Han stod ca 100m fre greenen på hull 18 motsatt side av klubbhuset. og ett stjernetreff på ballen og dermed gikk ruta.

Kommentaren fra Daglig leder var følgende: Det måtte jo være en Man united gutt som klarte dette kunstykket, ikke har du peiling på fotball og slettes ikke på golf.Remi tok det med godt humør og lovte at her må det trenes mer neste år.

Remi_i_ruta_m