Heia Golfhelter!
 
Da begynner golf sesongen og nærme seg med sommerskritt! Så nå tenker vi at det er på tide med litt god gammeldags frivillighet 🙂 Så på Onsdag 10.mai, kl 17:00-20:00 kjører vi på med litt opprydding på banen, driving range og klubbhuset. For at banen og klubben skal være i god stand er vi avhengig av litt frivillighet, så vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme å hjelpe til. (PS: blir selvfølgelig servert vafler og kaffe).
 
Så litt info om banen:
Vi har enda ikke fått noe særlig vekst på banen enda pga det kalde været som har vært, men vår man Nathan (greenkeeper) sier at hvis været holder seg sånn som det har meldt, så vil banen få vekst ganske raskt. Vi hadde et lite håp om at vi skulle klare å få nok vekst sånn at vi kunne åpne banen i helgen som kommer, men per dags dato må holde den litt av på den. Så satset vi også på at vi skulle få kjørt en dugnad på lørdagen (12.mai), men vi venter den også litt av for å se hvordan banen kommer seg til i løpet av denne uken.
Med vennlig golfhilsen fra
Eivind