Ord fra Daglig leder 

Kjære Golfhelter! 

Nå begynner golfsesongen og nærme seg med solskritt! 

Banekomitè og Greenkeeper står på for å få banen klargjort til sesong start, der de har fjernet noen trær i dogleg på hull 1, 2 og 18. Dette gjør banen mye penere og en ørliten grad “lettere”. Men vi håper dette vil bli tatt vel imot, så satser vi på at det blir litt mindre ball leting. Og ikke minst at det fortsatt er gøy å spille golf.

Når det kommer til vårdugnad vil det komme mer info om det når vi kommer enda nærmere bane åpning. 

Jeg har jobbet mye opp mot våre samarbeidspartnere og potensielle nye partnere, vi mangler per dags dato 8 hull sponsorer, men har dessverre ikke ha så mye lykke med nye partnere, så det hjelper alltids at medlemmene kan legge inn et godt ord på deres arbeidsplasser, så ikke vær redd for å ta kontakt med meg hvis dere har noen tips om hvem jeg bør prate med.  

Så er vi også i gang med en prosess for å kjøpe inn 3 (nye) brukte golfbiler av typen club car, som vi håper vi har klar i løpet av mai. 

Så jobber vi med å klargjøre tv-stuen til å bli omgjort til en golfshop i samarbeid med golfshop. Der vil få inn diverse køller og utstyr som alle kan kjøpe seg, og vi har blitt lovet at de skal være konkurranse dyktig på pris. Så vi håper at spesielt dere som medlemmer velger og handle på vår shop heller enn på internettet. Det vil også være mulighet til å bestille hvis det noen utsyr man vil ha som vi ikke har inne på shopen. 

Første helgen i juni vil golfpro Ola Axelson komme til oss å ha golfskole, der det vil være 16 stk som kan melde seg på for å få orden på spillet sitt, eller lære nye ting. Påmelding til dette vil komme fortløpende. Det vil også være mulighet til å få egen privat protime og mulighet til å få tilpasset køller via golfshopen, med hjelp fra Ola. 

Vi har to prosjekter som jeg håper vi kan få ferdig, helst i løpet av mai. 

#1: Veggen til driving range, få lagt på nytt panel på veggen sånn at driving ranger blir bygget inn. 

#2: Omgjort TV-stuen til golfshop. Rive ferdig vegg mellom kiosk og tv-stue, få på plass et nytt vindu, fikse gulvet der veggen står i dag, og få på plass en ny disk/benk. Og hvis noen vet om eller har selv en benkeplate med evt underskap så si gjerne i fra, Benkeplaten bør være ca 3meter lang. Helst litt lengre. 

Hvis det er noen av medlemmene som har mulighet til å hjelpe til med å fikse golfshop eller veggen på driving range vil jeg og klubben være veldig takknemlig for, og ta bare kontakt med meg på tlf 410 83 723 med melding eller ringe hvis du/dere kan hjelpe. 

Golf kroen vil åpne siste helgen i april, fredag 28.april, med åpningstid fra kl.1400 til 2000. Så vil kroen være åpen fremover i helgene, så tar vi det fort løpende når vi åpner opp i ukedagene. 

Vi har også behov for Servitør, kokk og renholder, så hvis dere vet om noen som kunne være interessert i å jobbe litt/mye i sommer, så send den/de min vei.  

 

Håper på en god sommer og masse god golf og ikke minst masse god latter 😊 

Med vennlig golfhilsen 

Eivind Olberg Sørheim