Hei medlemmer,

 

 

Her en liten status på banen i uke 39. Jeg driver med å lufte greener denne uken, og vil fortsetter frem til jeg blir ferdig. Vi bruker veldig tykke pinner som lager store propper og gjør at vi tar bort mest mulig dødt gress og organisk materiale fra flate, og som også betyr at vi bruker god tid. Jeg antar at det kan ta frem til slutten av neste uke for å bli ferdig med hele oppgaven.
Mens vi lufter på en green, kommer vi til å bruker vintergreen slik at dere har noe å putte på. Jobben vi gjøre nå er med øyne rettet mot neste vår, og tidligst mulig oppstart på sesongen 2020. I forrige uke dresset vi greenene med sand, og i slutten av oktober blir vi å lufte på nytt igjen, men denne gangen bruker jeg lange pinner for å komprimere sand dypt ned i greenene. 

 

Det kan godt hende at vi er nødt til å stenger banen av og til nå, pga frost. Dette vil vi vurdere fortløpende. Og på et visst tidspunkt vil det være best å stenge av de laveste greenene pga at de ta så lang tid å tine etter nattefrost. Men per dagens dato går det helt fint.
Info om evt stenging vil komme på infotavlen på første tee – og vi vil også prøve å gi best mulig oppdatering på klubbens facebookside.

 

Nå ser jeg frem til Greenkeepers Høst-Scramble som arrangeres kommende lørdag. Håper at mange har lyst til å delta på denne turneringen.
Jeg kommer til å sette opp banen slik at alle hull spilles som par3, altså blir det da Greenkeepers Par3 Høst-Scramble.
Ønsker alle deltakerne lykke til!

 Det har vært en veldig trivelig sesong så langt, og vi i greenkeeperbua takker alle så langt for engasjement og trivelige stunder på banen.
Vi gleder oss allerede til 2020!

 

Mvh

Nathan