Dette er turneringa for 50+, som i årevis har vært en tradisjon her i klubben.
I 2017 og 2018 ble ikke turneringa arrangert, men i år gjenskapte vi suksessen.

42 deltakere samlet seg til ei helg med fokus på det sosiale golffellesskapet.
Yngste deltaker var 51 år, og eldste fyller 82 inneværende år.

Fredag kveld var det uformell samling på terrassen for de som hadde kommet tilreisende.
Offisiell start på turneringa var lørdag kl 10.00.
Startlisten ble lest opp, alle fikk med seg en liten deltakergave og runde 1 kunne sette igang. Lørdag ble det spilt scramble med 2-mannslag.
Etter runden var ferdig var det tid for grillmat og en ekstra-konkurranse.
I ekstra-konkurransen fikk man utdelt en nummerert ball. På 3 tildelte slag skulle man komme seg over vannet på hull 18 og i koppen.
Alle som klarte dette ble med i trekningen av premien som var et gavekort på kr 3500,- hos Berg-Hansen reisebyrå.

Lørdag kveld arrangerte golfklubben sommerfest for golfere og andre gjester.
Det va ca 160 deltakere på festen, som kunne svinge seg til live-musikk i fint sommervær ut i de sene nattetimer.

Søndag ble siste runde i turneringa spilt. Denne runden gikk som individuell stableford.

Etter siste runde samlet turneringsleder Ivar Klavenes alle deltakere til premieutdeling.
Først skulle det trekkes en vinner av reisegavekort fra konkurransen på hull 18.
Spenningen var stor – ball nr 48 ble trukket – spenningen steg – og ved kontroll av deltakerlisten kunne vi se at turneringsleder Ivar stakk av med seieren.

Så gikk vi videre til premieutdeling for selve turneringa.
Vi hadde to closest-to-pin konkurranser på søndag som først ble premiert.
På hull 10 var det vår tyske gjestespiller Adelheid Müller som stakk av med seieren, hun kom 5,25 meter fra koppen.
På hull 14 var det klubbens Jørn Pettersen som ble vinner med sine 183 cm fra koppen.
Begge fikk gavekort på kr 600,- fra Sparebanken Narvik.

Turneringa var satt opp med fire klasser. To for herrer og to for damer, basert på alder.
Plassering i henholdsvis 1. og 2. runde av turneringa ble avgjørende for endelig plassering på resultatlisten.
I hver av klassene ble det gitt 30 poeng til vinner begge dager, 2. plass fikk 29 poeng, 3. plass 28 poeng osv.
Sammenlagt poengsum etter to dager utgjorde plasseringen på endelig resultatliste. Ved lik poengsum var det personen med beste siste dag som gikk foran.

Og sist men ikke minst – den av herrene og damene som fikk høyest poengsum (uavhengig av alder) ble kåret til KONGEN- og DRONNINGEN AV HÅLOGALAND 2019.
Vi gratulerer Liv-Unni Grønvold og Ivar Klavenes som fikk disse gjeve titlene!

For fullstendig resultatliste: TRYKK HER

Narvik Golfklubb vil takke alle som deltok i turneringa, vi håper å se dere igjen til neste år!

Takk til vår hovedsponsor SPAREBANKEN NARVIK som har støttet turneringen med kjempefine premier!