Vi gratulerer vår greenkeeper som idag har bursdag!
Han deler her sine tanker rundt banestatus og arbeidsoppgaver som er i fokus:

 

Hei medlemmer!

Her har vi en liten status på det som skjer hos meg nå og i ukene som kommer.

Jeg startet opp i midten av Februar og har siden den tid jobbet mye inne i klubbhuset og i banemannskapsbua. Kjelleren er ryddet for søppel, og etpar av rommene på klubbhuset har fått litt ny maling. Også banemannskapsbua har fått et lite løft med maling og nytt gulvbelegg.

   

 

På banen er det mye mindre snø i år enn det var i Mars i fjor, og vi ser for oss at snø- og is smelter ganske fort fremover . I Februar hadde vi to helger på rad med over 100mm regn som vasket bort mye snø og i stedenfor bygde opp et islag. Per idag er det lite snø igjen og is forholdene kunne ha vært verre.
Hull 2, den verste greenen for snøsamling, har ca 3cm med is og 30cm med snø. Ute på banen forøvrig finnes det flere områder der gresset begynner å viser seg. Man vet aldri om det blir mye snø igjen før våren kommer, men jeg synes det ser positivt ut så langt. Jeg har nå fokus på bestilling av gjødsel og sand, slik at dette er klart til sesongstart. I tillegg vil jeg prioritere en gjennomgang på maskinene. Vi jobber med å få til en avtale med et sted i Skjomen der jeg kan skru på maskinene, noe vi håper faller på plass ganske snart. I tillegg jobber jeg med kontakt mot golfbaner innen overkommelig avstand fra oss for å avtale sliping av klippe-aggregatene.

 

   

 

Jeg er altså i full gang med planlegging av 2019 og ser veldig frem til sesongen starter, forhåpentligvis tidlig i Mai.

Håper at alle medlemmene har begynt å gjøre klart golfustyret!

 

Mvh

Nathan

den 21.03.2019