Kjære alle sammen!

Vi går nå mot sesongslutt for 2018, og jeg må si TUSEN TAKK!

Takk til alle sammen som har vært her gjennom sesongen, det være seg bare én gang eller mange ganger.
Til alle som har besøkt banen for trening eller sosialt, alle gjestespillerne, all dugnadsinnsatsen, besøkende på kroa og alle andre -det har vært utrolig gøy!

Jeg er ydmyk og takknemlig for mottakelsen jeg har fått som daglig leder. Jeg startet delvis i jobben 1. Mai i år, og i juni gikk jeg inn 100%.
Klubben og medlemmene kjenner jeg godt fra før, men det var likevel spennende og komme inn i en helt ny rolle. En rolle som jeg har stor respekt for, og en jobb som jeg vil gjøre mitt ytterste for å videreføre på  best mulig måte.

Jeg er imponert over alle de positive menneskene vi har i klubben. Det har vært lagt ned utrolig mange dugnadstimer gjennom året, uten at jeg har hørt noe negativ stemning rundt dette.
Folk stiller opp til alle mulige oppgaver, og mange tar eget initiativ til ting som de ønsker å gjøre noe med.
Vi har et gjeng karer som har rustet opp sætra. Her har vi fått tettet igjen med plexi-vinduer og vegger, slik at det nå er en fryd å tilbringe timer her også når det er ruskevær. Allerede har jeg hatt bedriftsarrangement i det «nye» sæterbygget, og kunden var utrolig fornøyd. Det er blitt et kjempefint samlingssted. De samme karene (som jeg ikke har lyktes å overtale til å stille opp på bilde) utfører også veldig mye annet arbeid i det daglige, og jeg får god hjelp til alle de «rare» spørsmålene som jeg kommer med.
Mange andre medlemmer stiller også opp. Vi har fått gjort mye arbeid på frivillig basis gjennom sesongen. Det er alt fra maling til planting, vasking, skogrydding, bunkerarbeid, snekring, hjelp til å fikse utstyr, turneringsavvikling og mye mye mer. Klubben er sårt avhengig av denne type dugnadsånd, og jeg har erfart at ånden lever i beste velgående. Det er morsomt å se engasjementet, og jeg håper at vi også i neste sesong kan møtes til hyggelige stunder for å vedlikeholde og ruste opp den fine banen vår.

Jeg vil spesielt få trekke frem NNM single som vi arrangerte hos oss 24.-26. August i år.
WOW – her fikk vi virkelig se for et fantastisk fellesskap vi har. Det var mange titals personer i sving for å avhjelpe med gjennomføring av arrangementet. Over 50 stk bidro på ulike måter gjennom sekretæriat, startere, forecaddies, sætra og grilling utenfor klubbhuset. Jeg kan ikke si annet enn at jeg blir mektig imponert og stolt over å vise frem klubben, banen og fellesskapet på denne måten. Vi fikk en rapport fra dommeren etter arrangementet og her var det utelukkende skryt. Utrolig hyggelig!

Salget på kroa har økt i år, og det er gøy å se at vi er på rett spor. Selv om kroa nå er stengt for daglig drift, så vil vi ha noen helge-arrangementer også utover vinteren.
Overnatting er tilgjengelig hele året og vi er heldige som har inne noen boende nå utover høst/vinter. Håper selvfølgelig på enda flere.
Damene som jobber på kro/motell har stått på og gjort en veldig god jobb.

På banen ser vi virkelig gode resultater.
Æren gir jeg til Nathan og hans banemannskap. De har virkelig vist at vi jobber i riktig retning – og jeg gleder meg til den videre utviklingen!

Jobben min forsetter videre utøver høst og vinter. Nå har jeg mange baller i luften som jeg ønsker å hente ned, og det er mye spennende som skjer.
Det er alltid lov å komme innom å ta en kaffe og slå av en prat selv om banen vil være stengt. Jeg ser at gjennom samtaler med medlemmer lærer jeg mest.

Vi går nå inn i siste helga med åpen bane for i år, og jeg håper de som planlegger runde får en fin avslutning på sesongen.
Det er meldt kaldt vær fra neste uke, så mandag 22/10 vil jeg ta inn flagg og annet utstyr, og banen stenges da for 2018.

Selv drar jeg på ferie 25. Oktober og jeg blir bortreist til 9. November.
10. og 11. November skal jeg på golfforum i Oslo. Jeg ser i programmet at det er utrolig mange gode temaer på fagdagen, så jeg gleder meg virkelig til dette. Satser på å komme hjem igjen med mye ny og nyttig kunnskap.

Ønsker alle en fortsatt fin høst- og vinter . Jeg ser allerede nå frem til sesongen 2019!

 

Golfhilsen fra Linda