Her kommer litt status ang treningstilbudet som klubben har.

Vi har et treningsteam bestående av 5 personer som alle har gått Trener1 opplæring.
I år er situasjonen slik at noen av disse ikke kan bidra like aktivt av ulike årsaker.
Derfor blir desverre ikke treningstilbudet så allsidig og fast som det har vært tenkt.

Vi vil prøve å gjennomføre felles treninger. Det vil alltid legges ut informasjon på vår Facebookside de dagene det planlegges felles aktivitet, så følg med der.

HAR DU LYST TIL Å BLI EN DEL AV VÅRT TRENERTEAM?

Klubben ønsker å utvide gruppa av trenere, slik at vi får en god rullering på aktiviteter for medlemmene.
Som trener1 forventes det ikke at du skal gi proff instruksjon, her er tanken i hovedsak å skape aktivitet for barn, ungdom og nybegynnere. Dette er å anse som en form for dugnadsinnsats.
Norges Golfforbund arrangerer trener1 utdanning hvert år. Den består av 2 ulike samlinger i tillegg til praksis i egen klubb. Her lærer man utrolig mye nyttig, og man får (ikke minst) eget utbytte av dette ettersom man får opplæring av utdannede instruktører.
Klubben dekker kurs, reise og overnatting for de som ønsker å delta. I år er det for sent å melde seg på, men vi vil være frempå og rekruttere nye personer til dette formål allerede nå, slik at vi kan sende inn påmeldinger til nye kurs som starter opp våren 2019.
Vis du kunne tenke deg å være med på dette så meld interesse til daglig leder, Linda.

Du kan også lese om NGF’s Trener1 utdanning HER.

Videre er det svært ønskelig at medlemmer allerede inneværende sesong kan bidra for å skape aktiviteter i klubben. Dette i form av treninger for barn/ungdom eller felles opplegg for nybegynnere og andre. Vi trenger noen til å ta initiativ og vise engasjement sammen med de som allerede er i trenergruppen.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har litt tid å avse. Man trenger ikke binde seg til noe, men om man kan delta en ettermiddag eller to iløpet av sesongen så vil det absolutt bidra til økt treningsglede i klubben.

 

Mvh

Linda