Ronnyb18
Godt nytt år alle sammen!
 
2017 var et godt år for Narvik Golfklubb. Vi har endelig fått oppgradert kjøkkenet til topp standard med nye gulv, vegger, moderne kjøkkenutstyr for storkjøkken etc. Maskinparken på banen har fått seg et skikkelig løft med 2 «nye» maskiner som gir banemannskapet enda flere verktøy for å løfte banen til en høyere standard. Og i så måte var det veldig artig å se at vi endelig har ristet av oss problemene på greenene som vi har slitt med i 4-5 år. Det blir derfor veldig spennende å se hva naturen og dernest banemannskapet får til i 2018, og vi ser frem til å arrangere et flott NNM på hjemmebane!
 
Vi har også fått fjernet trær rundt halve banen, slik at det nå er mer luft og sol til greenene. Oppryddingen av greiner har tatt tid, men dette satser vi på å bli ferdig med ila vårdugnaden.
 
I og rundt teltet på rangen er det blitt fjernet konteiner etter konteiner med gammelt skrot og søppel. Teltet er nå godt organisert og ryddig sammenlignet med tidligere år.
 
Både på klubbhuset og på banen har vi hatt viktige bidrag fra regnskapsførere, elektrikere, rørleggere, snekkere mm. Og selv om de ikke vises så godt alltid så er det store bidrag.
 
Vi har kommet enda lenger med å legge kunstgress-tees og disse blir viktige for å kunne klare å produsere gode gress-tees når forholdene tillater det. Rammene har også kommet på plass rundt tees, og det blir veldig pent når dette er ferdigstilt. Men her gjenstår det fortsatt mye arbeid i 2018 og jeg håper enda flere engasjerer seg slik at dette blir ferdig til august og NNM. 🙂
 
Vi har hatt gratis treninger for barn og unge, samt for ungdom og voksne gjennom hele sesongen 2017 og våre trenere har gjort en fabelaktig jobb. Vi satser med nytt giv inn i 2018 og håper enda flere kommer på treningene/onsdagsturneringene for å delta i det sosiale.
 
16 turneringer gjennom sesongen har skapt ikke langt unna 900 turneringsrunder på banen, og turneringslederne har sørget for en god avvikling av disse. Deriblant et viktig bidrag til kreftsaken gjennom Pink cup. I 2018 blir det flere store turneringer hvor det er plass til nye folk i turneringsledelsen. Gjerne meld din interesse for å gå i lære under mer erfarne ledere, og få erfaring på slik prosjektledelse. 🙂
 
Det er selvfølgelig vanskelig å få med alt i en slik oppsummering, men jeg satser på at vi har dekket noe av aktiviteten vår for 2017 for de som kanskje ikke har deltatt på alt. Men husk: Det er ikke farlig å engasjere seg, og du får god veiledning når du møter opp for å bidra.
 
Så takk for 2017 alle sammen, og velkommen til et nytt og enda bedre golfår i 2018!!