Helgas vinnere av NorEngros flaggolf ble Bjørn Enoksen, som kom seg nesten til koppen (0,5 m) på hull 1, og Solveig Strømsnes Kristiansen som kom seg 130m fra koppen på hull 18 etter ei god avslutning. På andre plassen i dameklassen ble det en tett afære mellom Gro Harila og Monica Amundsen. Sistnevnte kom seg så nært som 2m fra koppen på hull 17, mens Harila var hakket vassere med 0,1m fra koppen! Med andre ord har det vært svært gjevnt i kampen om seieren på damesiden.

Fullt så spennende var det altså ikke i herreklassen, hvor Bjørn Enoksen knuste all motstand med en imponerende runde. Ikke bare kom han seg helt fram til hull 18 på sine tildelte slag, men tok altså fatt på en ny runde og endte med å komme seg 0,5 m fra koppen på hull 1!

Vi gratulerer vinnerne i årets versjon av NorEngros Flaggolf og takker også sponsor for deres gode bidrag på premie- og arrangementssiden.

Førstkommende helg 1. Juli er det klart for Narvik Bensin Parturnering!
Turneringen spilles som lagspill hvor lagene vil måtte kjempe lag mot lag for å få høyest mulig stableford-poeng med 90% hcp under spilleformen fourball. Begge spillerne spiller da ferdig hullet og beste netto score velges på hvert lag og hvert hull. Denne spesielle turneringen har lang tradisjon med å trekke fullt hus i Skjomen, og vi forventer et spekket premiebord og super stemning også i år.

Mandag 26.06 kl 18:00 starter årets andre VTG-kurs og vi gleder oss til å ta imot nye ivrige golfere som skal ta det første steget inn i golfverdenen! Dyktige trenere og alt av utstyr står klart til kurs.

Vinnere NorEngros flaggolf 2017 Gro Harila Bjørn Enoksen Solveig S Kristiansen Roger Harila
NarvikB