Fredagens Scramble

 • Heidi Jannie Bjørhusdal – Rune Karoliussen – John Tarek Stiberg – 71 slag
 • Hilgunn Anita Iversen – Remo Dreyer Johannessen – Gro Merete Lilleseth Harila – 72 slag
 • Roger Eimer Harila – Svein Olaf Kvitvik – Bjørg Solum – 74 slag

 

Lørdagens foursome

 • Terje Nilsen – Britt Anne Kolloen – 89 slag
 • Kristian Grønvold – Bjørn Idar Bjørhusdal – 91 slag
 • Gerd Skaar Johansen – Roger Eimer Harila – 93 slag

 

Søndagens singelrunder

Herrer

 • Odd Steinar Marthinussen 38p
 • Ivar Klavenes 35p
 • Odd Arne Hansen 34p

 

Damer

 • Gerd Skaar Johansen 44p
 • Hilgunn Anita Iversen 32p
 • Prayot Olsen 31p

 

Sammenlagtkonkurransen

Damer

 1. Hilgunn Anita Iversen 85p
 2. Gerd Skaar Johansen 84p
 3. Gro Merete Lilleseth Harila 78p

Herrer

  1. Remo Dreyer Johannessen 81p
  2. Kristian Grønvold 75p
  3. Ivar Klavenes 75p

 

 

Helgens golfturnering «Slaget om Hålogaland» hos Narvik Golfklubb ble avholdt i et skinnende grønt Skjomen. Turneringen har vært arrangert siden starten av 2000-tallet og har lange tradisjoner som en sosial suksess for de over 50 år. «Vi har fått besøk av spreke seniorer fra hele Nordland, Troms og Finnmark, og det har vært ei flott helg med mange svært gode lagprestasjoner», sier daglig leder Casper M. Tingvoll Bolle.

 

Turneringen ble spilt over tre dager. Fredagen startet med en kveldsrunde med lagvis scramble. Her spilte 3 og 3 spillere på lag for å oppnå laveste antall slag. Her trakk Heidi Bjørhusdal, Rune Karoliussen, John T. Stiberg det lengste strået med sine 71 slag, altså -1 slag i forhold til banens par. De dro dermed i land en sterk seier med en viktig sisteputt som sikret 1-slagsseier til laget.

Lørdag ble det spilt foursome, som er en form for golf der 2 og 2 spillere er på lag. I foursome må spillerne ha fullstendig tiltro til sin makker, da de skal slå annen hvert slag på samme ball. Her kan man fort få testet lagånden når man til stadighet hører lyden av en golfball som treffer et utilsiktet tre… Det er nettopp denne lyden som de tilreisende av døpt «lyden av Skjomen», og det ikke uten grunn. Men dette var ikke et tema for lørdagens seierspar, nemlig Terje Nilsen og Britt Anne Kolloen. Duoen gikk seirende ut av lørdagens prøvelser med sine 89 slag. Det er spesielt imponerende med tanke på at Britt hadde sitt første oppmøte på golfbanen for sesongen denne helgen.

Søndag ble det spilt singelrunder, hvor det ble en knusende seier til Gerd Skaar Johansen på damesiden. På herresiden tok 79 (!) år gamle Odd Steinar Martinussen seieren, og overrasket nok flere enn seg selv med dagsformen i Skjomenskogene. Sammenlagtseieren gikk på samlet poengsum gjennom øvelsene, og kåret som konge og dronning av Hålogaland, ble Remo Dreyer Johannessen og Hilgunn Anita Iversen. «Premieutdelingen og resultattjenesten gikk knirkefritt i hendene på turneringsledelsen Ivar Klavenes og Lena Strand. Som tok det frivillige engasjementet med å drive turneringen i havn. Og det var mye skryt å høste for både god mat og stemning på Golfkroa i Skjomen denne helga», sier daglig leder Casper M. Tingvoll Bolle. Vi håper på enda større deltagelse neste år. Velkommen tilbake!

Slaget 2016