Sulland Harstad AS har gleden av å invitere alle golfspillende Audi eiere i regionen til den lokale Audi quattro Cup 2016 i golf. Årets turnering vil bli avholdt på den flotte golfbanen til Narvik Golfklubb i Skjomen lørdag 4. juni kl. 10.00.

Audi quattro Cup er verdens største amatørturnering og har siden 1991 hatt over en million golfentusiastiske deltakere.

Spillformen for Audi quattro Cup 2016 vil være parspill – Stableford greensome med valg av utslag. Dvs. at begge i paret slår ut fra hvert hull, og velger deretter beste å spille på. Man slår annet hvert slag til ballen er i hullet. For turneringen gjelder maksimal handicap på 56 for paret og 36 pr. spiller. Maksimal forskjell i handicap for paret er 20.

Spiller du golf og i tillegg har en venn, bekjent eller kollega som spilleren golf er dere hjertelig velkommen. Din partner trenger ikke å være en Audi eier.

Paret som vinner den lokale finalen, vil være kvalifisert til landsfinalen. Landsfinalen i år spilles på Oslo Golfklubb på Bogstad. Datoen er satt til 22. august 2016. Vinnerparet i landsfinalen vil være kvalifisert for verdensfinalen som går av stabelen i Barcelona 6. – 10. oktober 2016.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er vinnerparet som kan delta i landsfinalen og verdensfinalen. Endringer i parsammensetningen er dessverre ikke tillat. Vi gjør også oppmerksom på at man må være 18 år for å få spille i verdensfinalen.

Kostnader i forbindelse med reise og opphold til landsfinale og eventuelt verdensfinale vil bli dekket.

Vi håper at flest mulig har lyst og mulighet til å være med. Påmelding innen 23. mai sender du på mail til simen.bjori@moller.no eller leif.gunnar.rorvik@moller.no. Husk å oppgi ditt og parkameratens handikap ved påmelding i tillegg til telefonnummer.

Med vennlig hilsen for Sulland Harstad AS

 

Simen Bjøri                                                                                                                     Leif Gunnar Rørvik

Merkeansvarlig Audi                                                                                                 Daglig leder

Audi quattro cup

Audi Quattro Cup

Audi quattro cup

Audi Quattro Cup2

Sulland logo

Sulland Auto logo