Årets første VTG-kurs er 02-04 Mai mellom kl 18:00-21:00

Da er endelig våren her, og det er klart for årets første «Veien Til Golf» kurs hos Narvik Golfklubb. Vi har gjort klart både utstyr og instruktører, og gleder oss til å ta dere imot (Man-Ons) 02-04 Mai! Det vil være forskjellige poster man skal innom med sin gruppe, og vi holder på mellom kl 18:00-21:00 Mandag-Onsdag. Kurset går altså over tre ettermiddager og du vil få alt du trenger når du møter opp. Det kan være en fordel å kle seg etter værmeldingen siden vi er i starten av Mai måned, og ellers er det bare å ta med godt humør!

Kurset koster kr 2500 (kr 1900 for studenter) og inkluderer: VTG-kurs med instruktør og materiell, ett års medlemskap hos Narvik Golfklubb med fri spillerett på Skjomen Golfpark, rangekort med påfyll gjennom 2016, tilgang til treninger og turneringer for nybegynnere.

 

For å melde deg/dere på kurset er det bare å klikke seg inn på VTG-fanen og fylle ut et enkelt skjema.

Dersom dette kurset ikke passer tidsmessig vil det inviteres til kurs også seinere på våren.

Vel møtt, vi gleder oss til å ta dere godt imot!

VTG-kurs

2015-06-20-13-04-14—0Y9A5227_5