Rapport fra sportslig leder 2015

I mitt første år som sportslig leder i klubben har jeg jeg gjort meg noen observasjoner.

Jeg har deltatt i de fleste turneringene vi har arrangert, og det å arrangere turneringer, det kan vi. Jeg har også vært med og spilt i andre turneringer, i Bodø, Lofoten, Målselv osv. sammen med våre egne medlemmer. Jeg kan si at vi i Narvik Golfklubb, gjør oss ikke bort, verken på det sportslige eller på det sosiale feltet. Der er vi unike. Vi har jo heldigvis, i klubben, noen entertainere som holder liv i folket, både våre egne og i de andre klubbene, noe som jeg synes er fantastisk.

Og dette må være tilstede i slike sammenhenger, fordi det sosiale er veldig viktig for all sport.

I de turneringene som vi har stilt opp i, har vi gjort det bra, både seniorer, herrer og damer og ikke minst i junior klassen. Der hevder vi oss veldig bra.

9-10 mai arrangerte vi vårslepp i Skjomen, hvor det var 71 påmeldte spillere, derav ca. 23 spillere fra andre klubber.

Sportslig sett helt greit, men innen vår egen nybegynner klasse var det bare 2 som stilte opp. Når man vet at klubben har veldig mange flere, så tenker man litt hvorfor stilte ikke flere opp? Det kan jo selvfølgelig være grunner til at di ikke kunne stille. Men mitt poeng her er at vi må få de nye spillerne inn i klubben så fort som mulig. Vi må vise at turneringer er ikke noe å være redd for, at man lære mye av å spille turneringer, og at vi som har spilt en stund, gir de muligheten til å føle seg trygg ute på banen.

Grunnen til at jeg nevner dette, er fordi jeg synes det er viktig, som klubb, å vise at på golfbanen skal alle føle seg velkommen!

Samtidig må vi få i gang noe rundt driving rangen. Tenker på noe som gjør at vi kan samle både de beste og nybegynnere. Vi må kunne vise hverandre litt teknikk, samt få opp noen distanse treffpunkt på driving rangen. Dette vil kunne gjøre det mer attraktivt å stå på driving rangen. Ikke bare stå å slå golfballen lengst. Håper også vi klare å få laget en trenings sandbunker ikke så langt i fra driving rangen, slik at vi for samlet alt på en plass. Kom gjerne med innspill/ideer til ett slikt opplegg.

Vi må alle bidra til å skape et godt samhold inne på vår fantastiske golf kro, slik at folk kommer innom etter endt runde. Og vi alle vet at i den her klubben har vi mange som kan fortelle røverhistorier. Jo flere vi er samlet rundt vår golfbane jo sterke blir vi ute i turneringer.

2015

Klubb mester Herrer; John Tarek
Klubb mester Damer: Vibeke Grønvold
Klubbmester Senior Herrer: Odd Arne Hansen
Klubbmester Senior Dame: Prayot Olsen
Klubbmester Junior: Aksel volden Sandvoll

NNM menn der tok vi en sterk 2. plass ved Casper Bolle
Dame klassen tok vi 1 plassen ved Vibeke Grønvold
Junior klassen fikk vi 2. plass ved Aksel Sandvoll

Vi stilte også i NNM for lag. Både med Dame, Herrer og Senior

 

Med vennlig hilsen
Sportslig Leder
Remo Johannessen

Remo og Bodil