Kraft til idretten

«Idrettsstrøm» skal hele tiden være blant de billigste strømproduktene i landet. Det garanterer selskapet som står bak, Kraftinor AS. Siste målinger viser at så mye som 94% tjener på å bytte til «Idrettsstrøm».

Det er enkelt å registrere seg. Du trenger ikke tilgang til målernummeret eller hvem du kjøper strøm av i dag. Kraft til idretten ordner alle formaliteter og sørger for at Narvik Golfklubb får verdifull støtte.

Hvis alle husstander som er knyttet til Narvik Golfklubb bytter til «Idrettsstrøm» vil dette generere mye idrettsstøtte til beste for klubbutvikling, anleggsdrift og aktiviteter.

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av denne sjansen!
Registrer deg og les mer om Kraft til idretten på www.kti.no

Bytt! Spar! Støtt!

Mvh
Stig Johnsen
Markedskomiteen
Narvik Golfklubb

ktilogo2