Minneord Oddleif Bergvik

Det er med stor sorg vi nå har mottatt budskapet om at Oddleif Bergvik har gått bort. Oddleif ble for mange år siden interessert i golf, en interesse han holdt så inderlig tak i helt til det siste.

Oddleif ble mer enn bare et medlem, han ble raskt en del av den indre kjerne med en umettelig dugnadsånd som etterhvert ble en livsstil for Oddleif. Han var alltid den som tok et steg frem fra rekka og tilbydde sine tjenester hva det enn måtte være av oppgaver som skulle løses. Hans utallige turer til byens næringsliv på «tiggerjakt» etter en premie eller to til helgas turnering eller det var andre sårt tiltrengte midler til klubben… er viden kjent.

Oddleif hadde det meget skjeldne matematiske talent om at 3 x NEI gir JA. Oddleif forsto rett og slett ikke ordet NEI. Hverken som «tigger» eller når forespørslene om dugnadsinnsats for klubben kom på løpende bånd. Likeså som en «Italiensk lommetyv» kom han aldri tomhendt tilbake. Resultatet ble alltid et eller annet som gagnet klubben.

Oddleif likte å konkurrere og han deltok i det meste fra sesongstart og til snøen begynte å falle senhøstes. Etterhvert traff også Oddleif «fairway», ballen traff hullet, stoltheten og gleden ble spredt på sedvanlig vis. Han ble tilslutt en habil god golfer og godt synlig på resultatlistene. Men mistanken om at den største glede Oddleif hadde var å hjelpe klubben, bidra til at hjulene gikk rundt, delta og berike miljøet… ja det var nok enda viktigere enn selve resultatene fra konkurransene.

En bauta er nå borte… vi andre spiller videre men vil for alltid minnes vårt kjære og høyt respekterte medlem.

Vår takk ble formidlet da Oddleif oppnådde Narvik Golfklubbs høyeste utmerkelse under klubbens 20 års jubileum i 2012.

Våre tanker går nå til Oddleifs kone Laila, hans barn, barnebarn og øvrige familie.

Det siste slaget er nå slått, vi takker for innsatsen og unner deg hvilen.

Johnny Bolle
Narvik Golfklubb

Odd-Leif Bergvik